0
Bugün sizler için bir detaylı bir şekilde araştırma yaptım ve internetten ücretsiz sms gönderme sitelerini test ettim. 2 Tane sağlam site buldum. Bunların ikisininde hem videolu hemde resimli anlatımlarını sizler için yapmaya çalışacağım. Bu sitelerden biri normal sms atıyor yani farklı bir numaradan sms atıyor fakat 2. site istediğiniz numaradan sms atabiliyor ;) Bu da çok güzel bir sistem gibi gözüküyor fakat kötü emeller için kullanılırsa çok kötü sonuçlar ortaya çıkartabilir. Neyse konuyu fazla uzatmadan ilk sitemize girelim.
Afreesms
Sitemizin adı  afreesms . com (boslukları birleştirip girin arkadaşlar) Sitede yoğunluktan dolayı kasmalar olabilir arkadaşlar
1

1) Siteye giriş yapınca ilk olarak aşağı tarafta bulunan Seçeneklerden ASİA olanı seçelim arkadaşlar
2) Daha sonra açılan sayfada ctrl+f yardımıyla TURKEY seçeneğini bulup tıklayalım
1
3) SMS Göndereceğiniz kişinin cep telefonunu yazın.
4) 160 karakterli mesajınızı yazın.
5) Yan tarafta bulunan güvenlik kodunu yazın.
6) Son olarak ta Send tuşuna basıp gönderin.
Mesajlar sunucunun yoğunluğuna göre gitmektedir. SMS‘ler %90 olarak SMS‘ler gitmektedir. Fakat bazen hiç gitmeyebiliyor.

2. Sitemiz Freesmscraze Bence bu ilk siteden daha kaliteli. Niye diyecek olursanız bu siteden kendi numaranızdan gönderebilme imkanına sahipsiniz ;)
Sitemizin adı freesmscraze  .  com  (noktaları birleştirip girin arkadaşlar)
2
1) Siteyi açar açmaz bizi SMS paneli karşılıyor fakat bu panel Türkiye‘ye göre ayarlanmış değil o yüzdenMore Countries seçeneğine tıklıyoruz. Ve açılan sayfadan ctrl+f yardımıyla Turkey linkini bulup tıklıyoruz.
2
1) Açılan sayfada From yazan kutucuğun içerisine kendi numaranızı yazın.
2) Buraya da göndereceğiniz numarayı yazın.
3)  Bu kısma da mesajınızı yazıp
4) En son olarak ta Send SMS seçeneğine tıklayıp mesajınızı gönderebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Yukarı